Tips om je auto te poetsen

 

Tips om je auto te poetsen

 

Als je je auto echt goed schoon wil maken dan komt daar meer bij kijken dan alleen even een ritje door de wasstraat heen. Als je de auto echt goed wil poetsen dan ben je ook bezig met het wegwerken van krasjes en wek je het kunststof weer tot leven. Als je je auto goed blijft poetsen is je auto bij de verkoop ook meteen wat meer waard. Lees hier alles over het poetsen van je auto.

 

Autowassen voor je deur, hoe kan je dat het best doen?

 

Voordat je voor de deur van je huis je auto gaat staan wassen is het aan te raden bij je gemeente na te vragen of dit wel toegestaan is. Wanneer dit niet toegestaan is zou je een boete kunnen krijgen. Als je dan voor de deur je auto gaat wassen moet je rekening houden met de volgende zaken:

 

Gebruik een microfiber handschoen in plaats van een spons. In een spons kan namelijk zand en vuil gaan zitten die ervoor kunnen zorgen dat je krassen op de lak van je auto kan krijgen. Ga pas poetsen nadat je met een hogedrukspuit eerst de auto afgespoten hebt en a het vuil en zand ervan af is.

 

Pak twee emmers en vul ze beide met water. In een van de emmers voeg je het sop toe en de nader hou je gewoon met schoon water. Was de auto van boven naar beneden en spoel de washandschoen af in de emmer met schoon water.

 

De auto moet je altijd in de lengterichting wassen, hiermee voorkom je dat je swirls op je auto gaat zien na het wassen van je auto.

 

Gebruik voor het schoonmaken van je velgen een speciale velgenreiniger. Verdeel met een kwast het reinigingsmiddel en vergeet daarbij de achterkant niet.

 

©2024 Groot aanbod - vergelijken - Garagepartners.nl | Privacy statement